Bienvenido al foro de Anime En Valencià, si aún no estás registrado, te aconsejamos que lo hagas para que puedas ver y disfrutar de todo el contenido de la página.

Un saludo, la Administración.

Casting de Doblatge Anime En Valencià

Avatar de Usuario
SoN
Administrador del Sitio
Administrador del Sitio
Mensajes: 687
Registrado: Mié, 25 Oct 2017, 11:22

Casting de Doblatge Anime En Valencià

#1

Mensaje por SoN »

CASTING



Doblegarem a mode de fandub el capítol 214 de Bola de Drac Z per a veure com ens queda.

Si vols posar la teua veu a un dels peronatges de Bola de Drac Z, anima't i participa.

És molt fàcil!!




En la següent carpeta hi ha alguns samples, sou lliures d'enviar el que vulgueu o qualsevol altra cosa pròpia que se us ocórrega o vulgueu. --> SAMPLES

El sample de Trunks xiquet també serveix per a la veu de Goten encara que digueu les frases de Trunks, o altres veu de registre similar. No és expressament per al personatge de Trunks.

El mateix passa amb els altres, el de Xixi pot servir per a Bulma, C-18, Vídel o qualsevol altra dona, no es necessari que feu una veu especifica per a Xixi.

El de Goku el mateix... Vegita, Júnior, Krilin, Gohan...

Com a idea podeu agafar el sample que posa Avança a mode presentació, fent de Goku o dient tot el diàleg amb el registre de qualsevol personatge:

Ei! Sóc Goku!... i continueu...
Ei! Sóc Vegita!... i continueu...
Ei! Sóc Vídel!... i continueu...

Es tracta de triar les veus per als personatges.




TIPS

- Enviar diverses formes si voleu, amb la vostra veu normal i qualsevol registre més a part que cregueu es pot ajustar a algun personatge.

- Audio net sense soroll; no poseu la boca directament en el micro perquè no hi haja soroll i no s'escolte la respiració.

- Al Adobe Audition o fer-ho com vulgueu podeu veure el vídeo diverses vegades per a veure el ritme i entonació del personatge i després quan estigueu preparats gravar-ho en silenci.

- Podeu ser creatius, no ha de ser exactament igual, o si penseu que es millor una altra expressió, paraula...

No us preocupeu si no queda sincronitzat, després es pot ajustar, a més em podeu enviar l'àudio solament, per ací, per privat, al Telegram, on vullgueu.




Anem a vore que ix de tot això. :hola:

Imagen


Imagen
Responder